Parketin asennus- ja kunnostustyöt sekä
muut lattiatyöt Jyväskylän alueella

Tarjoamme asiakkaillemme monipuoliset lattiatyöt uuden asentamisesta vanhan kunnostukseen vuosien kokemuksella. Uuden parketin asennus luonnistuu ammattilaisiltamme nopeasti ja tarkasti työn jäljen ollessa huoliteltua.


Parketin asennus ja kunnostustyöt

Toteutamme uuden parketin asentamisen sekä vanhan kunnostamisen kustannustehokkaita ja laadukkaita tekniikoita käyttäen. Pitkän kokemuksen omaavat ammattilaisemme neuvovat mielellään sopivan parketin valinnassa tilan käyttötarkoitus ja valaistus huomioiden. Meiltä myös parketin hionta sekä muut pintakäsittelytyöt luotettavasti. Parketin öljyämisessä käytämme korkealuokkaisia OSMO COLOR -tuotteita,
jotka ovat luonnonmukaisia ja riittoisia. Laadukkailla tuotteilla ja ammattitaidolla voimme taata kauniin ja kestävän lopputuloksen.

Laminaattilattioiden asennus ja kunnostustyöt

Laminaatti on hyvä ja usein huomattavasti edullisempi vaihtoehto parkettilattialle. Kestävyytensä ansiosta laminaatti soveltuu hyvin kaikkiin kodin tiloihin. Toteutamme laminaattilattioiden asennustyöt niin pieniin kerrostalohuoneistoihin kuin omakotitaloihin.

Ota yhteyttä ja pyydä tarjous!