Kaikenlaisten lattia-asennustöiden toteutukset Jyväskylän seudulle saat Parkettiasennus Ari Tuomiselta

Parkettiasennus Ari Tuominen on Jyväskylässä ja lähikunnissa toimiva lattiatöihin erikoistunut yritys, joka tarjoaa monipuolisia palveluita aina vanhojen lattioiden kunnostuksesta uuden parketin ja laminaatin asennukseen. Olemme sitoutuneet tarjoamaan asiakkaillemme ensiluokkaista laatua ja ammattitaitoa kaikissa lattiatöissä, jotka teemme.


Yli 40 vuoden kokemus – voimme toteuttaa juuri sellaisen laatulattian kuin toiveenasi on!

Parkettiasennus Ari Tuominen on erikoistunut laajaan valikoimaan lattiatöitä, jotka kattavat kaiken parketin asennuksesta ja kunnostuksesta laminaatin asennukseen ja kunnostukseen. Lisäksi tarjoamme palveluita puulattioiden ja portaiden kunnostustöistä aina lautalattioiden ja parketin hiontaan. Yrityksemme on myös erikoistunut parketin ja puupintojen öljyämiseen sekä voi sopia laatoitustöistä tarpeen mukaan. Takanamme on monenmonta lattiaa, joiden päällä voimme vankkana seistä.

Kaikki työmme suoritetaan ammattilaisen tarkkuudella ja huolellisuudella, ja voitte luottaa pitkän kokemuksen tuomaan vahvaan ammattitaitoomme.

Ota yhteyttä ja kysy lisää!

Monta hyvää syytä valita meidät toteutukseen!

Vuosien kokemuksella

Meillä on vuosien kokemus lattiatöistä. Olemme kehittäneet vankkaa ammattitaitoamme niin kokemusten kuin koulutusten kautta. Lattiatyöt tehdään toimestamme aina ammattimaisesti ja huolellisesti, olipa kyseessä sitten parketin asennus, laminaatin kunnostus tai minkä tahansa muun lattiatyön suorittaminen.

Kaikki lattiatyöt samasta paikkaa! 

Tarjoamme monipuolisia lattiatöitä, mukaan lukien parketin ja laminaatin asennukset, puulattioiden kunnostustyöt, lattioiden hionta, puupintojen öljyäminen ja jopa laatoitustyöt sopimuksen mukaan. Tämä tarkoittaa, että asiakkamme saavat kaikki lattiaan liittyvät tarpeet yhdeltä luotettavalta yritykseltä, mikä säästää aikaa ja vaivaa.

Tiedät mitä tilaat!

Varmistamme, että asiakkaamme ovat tyytyväisiä lopputulokseen ja koko prosessiin alusta loppuun. Tavoitteenamme on tarjota asiakkaillemme kokonaisvaltaista palvelua ja ratkaisuja, jotka vastaavat heidän tarpeisiinsa ja odotuksiinsa. Toimestamme tehty toteutus on aina laadukas ja kestävä.